Återförsäljare

Säkra råvaror

Vare sig våra gourmetpopcorn är till dig eller till dina kunder, så kan du känna dig helt trygg med innehållet i våra produkter. Vi använder endast de bästa råvarorna vid tillverkningen. Våra kanderade popcorn innehåller varken gluten, laktos eller nötter.

Svenska Gourmetsnacks AB

Org.nr. 556958-2405

 

Hermelinvägen 6

134 33 Gustavsberg

 

Per-Erik Högström, 073-741 78 23

Katrin Strömberg, 073-623 88 25

Kerstin Midelf, 070-437 44 54

 

 

Kvalitétsmedvetna kunder

Liksom vi är våra kunder kvalitétsmedvetna och vi strävar alltid efter att du som kund ska bli nöjd, både med våra gourmetpopcorn och med leveransen av dessa. Inte minst ska våra kunder känna sig nöjda med bemötandet från vår sida.

 

Tveka inte att kontakta oss om du eller ditt företag har behov av en speciell popcornprodukt eller förpackningslösning så ska vi göra allt vi kan för att tillgodose dina idéer och önskemål.

 

info@dreampop.se

Möjligheter till ökad försäljning

Oavsett om du säljer konfektyrer eller snacks i butik eller från marknadsstånd så kommer våra kanderade gourmetpopcorn garanterat att öka din försäljning. Tillverkar du själv konfektyrer av choklad eller bakverk så finns det spännande möjligheter att till exempel förena våra karamellpopcorn med dina produkter. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer.

Fritt från

 

  • Gluten
  • Laktos
  • Nötter
  • Palmolja och transfetter
  • GMO (genetiskt modifierad majs)