Innehåll och hållbarhet

Säkra råvaror

Vare sig våra gourmetpopcorn är till dig eller till dina kunder, så kan du känna dig helt trygg med innehållet i våra produkter. Vi använder endast de bästa råvarorna vid tillverkningen. Våra kanderade popcorn innehåller varken gluten, laktos eller nötter.

Innehåll och hållbarhet

Våra kanderade gourmetpopcorn innehåller mycket gott men de innehåller inte gluten, laktos, natriumglutamat, transfetter eller genetiskt modifierad majs (GMO). Våra produkter är fria från mjölk, ägg och soja. De innehåller inte heller nötter och vi hanterar inte nötter eller andra produkter med spår av nötter i vår tillverkningslokal.

Generellt innehåller våra kanderade produkter socker, majs, sirap, kokosfett, aromer, färgämnen och salt. Vi använder svensk rapsolja som ytbehandlingsmedel för att inte popcornen ska klibba ihop.

Hållbarhet i upp till sex månader i försluten förpackning. Som alla popcorn är även våra kanderade popcorn känsliga för fukt och värme varför vi rekommenderar att de förvaras mörkt och svalt i tillsluten förpackning. Om popcornen utsätts för värme över normal rumstemperatur eller direkt solsken minskar hållbarhetstiden.