Sortiment

Säkra råvaror

Vare sig våra gourmetpopcorn är till dig eller till dina kunder, så kan du känna dig helt trygg med innehållet i våra produkter. Vi använder endast de bästa råvarorna vid tillverkningen. Våra kanderade popcorn innehåller varken gluten, laktos eller nötter.

Dreampop i delikata smaker

 

Caramel

Karamellpopcorn med fyllig smak som vi kokar enligt eget familjerecept. En svensktillverkad amerikansk klassiker.

Five Fruits

Galna färger och fantastiskt goda fruktsmaker finner du i dessa krispiga, kanderade popcorn. En perfekt mix av apelsin, blåbär, citron, smultron och äpple.

Café Mocha

Otroligt goda popcorn med smak av kaffe. Grunden till Café Mocha är våra supergoda karamellpopcorn.

Strawberries & Cream

Sommarsmaken nummer ett för många är jordgubbar med grädde. Här får du en härlig blandning av våra gourmetpopcorn. Självklart laktos- och mjölkfritt för att alla ska kunna njuta.

Licorice

Gourmetpopcorn med fyllig lakritssmak med en perfekt blandning av sött och salt.

Chocolate

Gourmetpopcorn täckta med chokladkaramell. Vi använder vår omtyckta karamellbas och tillsätter kakao. Fri från laktos och mjölk.

Chocolate & Banana

Barnsligt goda! Här har vi kanderat våra gourmetpopcorn med choklad- och banankaramell.

Almond Hazelnut Pistacio ~ No Nuts

En härlig nötblandning! Karamellpopcorn med mandel-, hasselnöts- och pistagesmak. Självklart nötfri!

Sour Cola

Karamellpopcorn med frisk och syrlig smak av cola.

Sour Melon

Karamellpopcorn med frisk och syrlig smak av melon.

Innehåll och egenskaper

Våra kanderade gourmetpopcorn innehåller mycket gott men de innehåller inte gluten, laktos, natriumglutamat, transfetter eller genetiskt modifierad majs (GMO). Våra produkter är fria från mjölk, ägg och soja. De innehåller inte heller nötter och vi hanterar inte nötter eller andra produkter med spår av nötter i vår tillverkningslokal.

Innehållet i våra produkter är deklarerat enligt gällande EU-regler på varje förpackning. Generellt innehåller de kanderade sorterna socker, majs, sirap, kokosfett, aromer (naturliga eller naturidentiska), färgämnen, salt samt lecitin från svensk rapsolja (ytbehandlingsmedel för att popcornen inte ska klibba ihop).

Hållbarhet i upp till sex månader i försluten förpackning. Som alla popcorn är även våra kanderade popcorn känsliga för fukt och värme varför vi rekommenderar att de förvaras mörkt och svalt i tillsluten förpackning. Om popcornen utsätts för värme över normal rumstemperatur eller direkt solsken minskar hållbarhetstiden.